Djävul

Det är lätt att luras av den fluffiga pälsen, det söta leendet, den charmiga klumpighetende och de stora mörka rådjursögonen...Ack vad ni bedrar er!
Innerst inne är det en riktig djävul! Det ni ser på bilden är absolut ingen engångsföreteelse som har råkat hända efter många timmars ensamhet, det är något som händer mer eller mindre dagligen på max 30 minuter! Det har blivit mååånga kilo strimlade leksaker sen Bex kom hit...


Kommentarer
Postat av: Lua Dandara

Hej Sanna!

Jag måste tyvärr säga att du är inte ensam...Bella inte bara äter sönder hennes leksaker utan också våra växter, tapeter, skor, mattor...Nu köpte vi en liten grind så att hon bara kan vara i vardagsrummet när vi inte är hemma. Det har blivit bättre.

Bella är ganska snäll annars, men hon kan inte riktigt uppföra sig nära andra hundar...hon blir ganska galen. Är Bex också så?

Hon drar ganska mycket när hon är i kopplet också, men när vi kan så släpper vi henne så det blir mycket bättre, hon springer men alltid kommer efter oss.

Bella har aldrig visat agressivitet, vilket jag tycker är underbar! Är Bex likadant?Bex är väldigt sött! Tycker att de är så lika! Jag har inte hört om någon valpträff, men just nu är det ganska svårt för oss att åka till Skåne...Har ni någon plan att komma till Göteborg?MVH, Lua Dandara.

2010-02-10 @ 19:19:21
URL: http://www.mundodalua88.blogspot.com
Postat av: boo

Söt monster-hund :D

2010-02-11 @ 08:13:45
Postat av: Åsa

Mörka ögon? Han påminner lite lite om en alien på fotot, min lilla påg. Till sättet tycker inte jag att han skiljer sig så värst mycket från andra ungar...

2010-02-11 @ 19:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0