Gott nytt år!BEX ÖNSKAR ALLA ETT GOTT NYTT ÅR!


Bex med sin nya leksak
Bex i stallet


Mina små favoriter!


Vandring

Igår var vi och vandrade i skrylle med många andra från Team Jea. Vi var cirka 13 hundar och 20 människor som gick ungefär 7 km. Bex tyckte verkligen att livet var underbart när han fick springa lös och busa med alla hundarna samtidigt. Han var faktiskt superduktig, sprang och lekte i full fart sen letade han upp mig mitt bland alla människor för att snabbt få lite godis i farten och sen rusa iväg igen. Hela tiden. Om han inte kom på ett tag kallade jag hans namn och då tvärstannade han mitt i leven för att sen rusa fram till mig. Varje gång gjorde han det klockrent utan tjat.
Det är så roligt när en 6 månadersvalp stannar upp mitt i leken för att kolla så att mamma är med för att sen busa vidare. 
Jea visade också hur jag ska göra med ett enkelt ryck om han skäller och det visade sig vara ett mycket bra tips eftersom han fattade direkt!
Filmklipp från vandringen finns på www.jea.se. Där finns också många bilder på Bexon!


Bex tittar ut över Rögle dammar.

God jul!


God Jul


Bex verkligen älskar snön! När han väl kommer ut vill han inte in igen utan bara studsar runt i snön, jagar snöbollar, kör ner hela huvudet och spårar och busar så mycket som möjligt. Han blir verkligen som ett barn på julafton som inte vet var han ska ta vägen.
Sent i lördags kväll begav vi alla 3 oss ut för att åka pulka i en liten backe i närheten och Bex tyckte det var superkul! Han sprang som en galning upp och ner för backen hela tiden. I sånna situationer är det skönt att han kan vara lös!


SNÖ!!

Nu är det tyvärr väldigt längesedan vi skrev något här på Bex blogg.
Han växer fort och håller på att utvecklas till en riktigt stor och fin kille! Bex har verkligen överträffat våra förväntningar på alla sätt. Det är supermysigt att ha honom här hos oss!
Eftersom vår tanke är att han någon gång ska bli pappa provade vi hur han står i konkurrensen med andra lapphundar på en utställning. Detta klarade han givetvis galant och det är inte bara vi som tycker att han är supersnygg. Detta tyckte domaren:

"Välformat huvud, bra uttryck, bra ögonform och färg, lagom stora öron, välplacerade, utmärkt benstomme till kroppen, kraftfulla breda lår, bra rygg, bär sin svans korrekt, paralella rörelser bak, samma fram, bra bröstdjup, bra rörelser när han kommer i rätt tempo."


Bex med sina fina rosetter 1:a och hederspris!


RSS 2.0