Bra Bexhelg

Den här helgen har varit en bra helg för Bex. Vi har hittat på mycket saker tillsammans och har hunnit med 2 skogsrundor, massa nya bilder, lekt med andra hundar, tränat, varit bortbjudna och haft flera besök.
Skogsrundan idag varvade vi med vanlig vandring, bus och olika sorters träning.


The Wolf


Bus mest hela tiden


Fullt ös medvetslös!Snyggast


Bex med sin fyrbenta familj


söndag


Bex verkligen älskar att vara i stallet. Han bara busar utomhus hela tiden. Jag brukar binda honom i en lång longerlina utanför dörren så att han kan välja om han vill vara inne i stallet eller ute. Givetvis väljer han att bara vara ute och leka i snön, gräva, jaga snöbollar, tugga på halm eller bara ligga i snön på kullen och titta på allt som händer. Det absolut roligaste som kan hända är om han får en liten morot, då blir han så glad att han inte vet vart han ska ta vägen!Mysvovve

Djävul

Det är lätt att luras av den fluffiga pälsen, det söta leendet, den charmiga klumpighetende och de stora mörka rådjursögonen...Ack vad ni bedrar er!
Innerst inne är det en riktig djävul! Det ni ser på bilden är absolut ingen engångsföreteelse som har råkat hända efter många timmars ensamhet, det är något som händer mer eller mindre dagligen på max 30 minuter! Det har blivit mååånga kilo strimlade leksaker sen Bex kom hit...


The Lion King (många bilder)


Början av vår promenadMan får passa på att springa där det inte är så mycket snö!


Herre på täppan... typ!


Fotomodellspose


The Lion King!!


Min favoritbild från dagen


Var är Bexon?


På väg upp för backen som jag såå många gånger har galopperat uppför fastklamrad på ryggen av en bockande vit ponny vid namn Rowland!

 
Vi försökte avsluta med en gruppbild... Någon av oss kunde inte sitta still, gissa vem!


RSS 2.0